Avetica ontwikkelt e-learning voor het Liftinstituut

  • Actueel
  • >
  • Avetica ontwikkelt e-learning voor het Liftinstituut

In opdracht van het Liftinstituut ontwikkelde Avetica e-learningmodules voor de cursus ‘Veilig bevrijden van opgesloten liftpassagiers’. Deze modules staan op een Moodle-site die bereikbaar is via de cursusportal liftacademy.nl.  Tot de cursisten behoren beveiligingsmedewerkers en beheerders. Uit hun feedback blijkt dat de training uitstekend aansluit bij de belevingswereld van de doelgroep.

Het liftinstituut is een toonaangevende organisatie in kwaliteitszorg rondom o.a. liften, roltrappen, hoogwerkers en hijskranen. Ze bewaakt en bevordert de veiligheid van deze voertuigen voor de gebruikers; enerzijds door de inspectie en certificatie van installaties, anderzijds door de training van personeel. Daarnaast fungeert het Liftinstituut als kennisbank voor nationale en internationale overheden en koepelorganisaties op het gebied van diverse transportmiddelen.

Honderden medewerkers van klanten van het Liftinstituut zullen deze interactieve e-learning cursus volgen. Avetica is trots op haar bijdrage aan de uitbreiding van interne en externe opleidingsactiviteiten van het Liftinstituut.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees