Moodle Payments groeit door

Het idee is simpel; ontwerp en ontwikkel een goede Moodle cursus, laat mensen betalen voordat ze de cursus in mogen en neem zoveel mogelijk zorgen uit handen. Begin 2009 heeft Avetica de plugin Moodle Payments ontwikkeld om dit idee bereikbaar te maken. Onderdeel van de dienst is dat een eigenaar van een Moodle site geen eigen iDeal account bij een bank hoeft te regelen. Avetica heeft zo’n account en neemt daarmee allerlei papieren rompslomp uit handen. De Moodle beheerder heeft van elke transactie een afschrift ontvangen van de factuur. Per week wordt een uitbetaling gedaan van alle cursusbedragen.

Het verkopen van online cursussen blijft doorgroeien, zo blijkt uit de cijfers over 2012. Bijna anderhalve ton is er uitgekeerd aan alle Moodle Payments klanten. Dit is ruim 40% meer dan over 2011.

Uitgekeerde bedragen Moodle Payments over 2012
Uitgekeerde bedragen Moodle Payments over 2012

Wilt u zich ook bezighouden met educommerce (mooie term voor online cursussen verkopen)? Kijk dan verder op www.moodlepayments.nl of neem contact op met Avetica. Als voorbeeld een paar sites die werken met Moodle Payments:

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees