Ned-Moove zoekt drie bestuursleden uit de praktijk

  • Moodle blog
  • >
  • Ned-Moove zoekt drie bestuursleden uit de praktijk

Het bestuur van de Nederlandstalige Moodle Vereniging heeft sinds de oprichting in april 2007 altijd zo’n zes bestuursleden gehad. Vorig jaar is dit aantal geslonken naar drie personen. Maar voor het organiseren van de jaarlijkse Moodlemoot en de Moodle Seminars is het veel fijner als er meer bestuursleden zijn. In de nieuwsbrief van de Ned-Moove roept de vereniging op om je kandidaat te stellen als bestuurslid. Met name mensen uit de dagelijkse praktijk worden opgeroepen, aangezien de huidige bestuursleden allen Moodle consultants zijn. Het bestuur wil namelijk een goede afspiegeling zijn van de leden.

Heb je een hart voor Moodle, meld je aan voor 31 januari 2013!! Wil je eerst meer informatie, dan kan je contact opnemen via info@ned-moove.nl of bij éénn van de bestuursleden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees