E-learning ontwikkeling voor Synfra

  • Actueel
  • >
  • E-learning ontwikkeling voor Synfra

Synfra is het samenwerkingsverband tussen een aantal grote partijen die zich bezig houden met ondergrondse infrastructuur. Zulke partijen maken gebruik van een bestek en iedere werknemer moet zijn of haar gedeelte uit het bestek goed kennen. Nu nodigt zo’n bestek niet uit om eens lekker te gaan bestuderen. In samenwerking met 2LearnSmart heeft Avetica een methode opgezet om de belangrijkste zaken uit het bestek naar boven te halen bij de stakeholders en hierover interactieve e-learning te ontwikkelen.

Een aanvullende eis was dat Synfra zelf de content gemakkelijk kan bewerken na oplevering. Door interactieve workshops te houden hebben de stakeholders inhoudelijk flink bijgedragen aan het proces en heeft 2LearnSmart en Avetica de inhoud omgezet in Moodle activiteiten. Het resultaat is een interactieve e-learningmodule in Moodle met veel fotomateriaal en realistische voorbeelden voor verschillende doelgroepen.

e-learning Synfra

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees