Goed voornemen voor 2013: Moodle echt leren gebruiken

  • Moodle blog
  • >
  • Goed voornemen voor 2013: Moodle echt leren gebruiken

Gebruik je alle onderdelen van Moodle of ben je vooral bezig met het uploaden van documenten en een klaarzetten van een aantal toetsvragen? Moodle is een online leersysteem en geen distributiekanaal van documenten in een afgeschermde virtuele ruimte. Wellicht dat een goed voornemen voor 2013 het volgen van de Moodle Basis training of een workshop Cursussen ontwerpen in Moodle is. In het Moodle College worden regelmatig allerlei trainingen en workshops georganiseerd en Avetica wil daarmee het onderwijskundig gebruik van Moodle bevorderen.

Ondanks dat Moodle op zichzelf niet moeilijk is om te leren, zijn vooral de veelheid aan instellingen en kennis van de manier waarop Moodle is opgebouwd, belangrijke voorwaarden voor een goede Moodle cursus. Met een dag training leer je de basis van Moodle gebruiken en heb je kennis van al het Moodle gereedschap om daarmee een cursus te ontwerpen.

Is je voornemen voor 2013 om Moodle echt beter te leren, kijk dan wanneer welke training en workshop gepland staat op www.moodlecollege.nl.

Moodle College

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees