Nieuw in Moodle Plugins databank: statistieken

In de databank van de Moodle Plugins kan je allerlei extra functionaliteit vinden die de community heeft ontwikkeld. Naast beschrijvingen, downloadversies en review is er een tabblad bijgekomen; stats. Hiermee krijg je snel inzicht hoe vaak per maand een bepaalde plugin is gedownload en voor welke Moodle versie.

Hieronder staat een schermafdruk van de plugin Dialogue waarmee studenten onderling of student/docent een tweegesprek kunnen voeren. Waar het berichtensysteem op siteniveau deze communicatie ook al biedt, is het handiger en overzichtelijker voor de gebruikers om in een cursus dit als een activiteit op te nemen.

 

 

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 446 andere abonnees