Nieuwe enquête module aangekondigd In Moodle 2.5

  • Moodle blog
  • >
  • Nieuwe enquête module aangekondigd In Moodle 2.5

Grote kans dat u zich nog aan het verdiepen bent in Moodle 2.4 die vorige week uitkwam, maar bij de ontwikkelaars van Moodle wordt alvast over Moodle 2.5 nagedacht. Het lijkt erop dat bij elke grote release een veel gebruikt onderdeel volledig op de schop wordt genomen. In Moodle 2.3 is de opdrachtenmodule helemaal opnieuw geschreven en een versie daarvoor was het de beurt aan de quiz module.

Nu staat er een nieuwe enquête module op het programma die de modules Feedback, Questionnaire en Survey (Onderzoek) moet vervangen. Deze laatste wordt overigens zeer weinig tot niet gebruikt. De ontwikkelaars vragen aan de community om mee te denken waaraan deze nieuwe module moet voldoen. Naar aanleiding van de inbreng van anderen wordt al geroepen of de nieuweenquête module de nieuwe versie van limesurvey wordt.

Bekijk de lijst met wensen voor de Survey 2 module.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees