Instelling voor kortere lijst in blok Navigatie

Met de komst van het navigatieblok in Moodle 2.x werd het inderdaad handiger om snel van de ene cursus naar een andere cursus te navigeren. Dus niet meer altijd via de homepage, maar rechtstreeks naar categorieën, cursussen en cursusactiviteiten. Alleen bij menig gebruiker die in meerdere cursussen een rol heeft, wordt de lijst wel erg lang en onoverzichtelijk. Met onderstaande instelling heb je hier nog een beetje invloed op. Je vindt deze optie als je de wijzigingen aanzet in je cursus en klikt op het icon ‘Configuratie’ van het blok Navigatie.

Nu nog op zoek naar een blok waarin per cursus alleen maar de cursusstructuur met de secties getoond worden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 69 andere abonnees