Toets afwijkende instellingen per gebruiker of groep

  • Moodle blog
  • >
  • Toets afwijkende instellingen per gebruiker of groep

De Moodle quiz module kent veel instellingen zoals bijvoorbeeld de tijd die een cursist over een quiz mag doen. Stel je voor dat de standaard tijd voor een quiz staat ingesteld op 30 minuten. Er is echter een student die je vanwege een visuele of andere handicap meer tijd wil geven, bijvoorbeeld 60 minuten. In het Instellingen blok van de quiz zie je de optie ‘Gebruiker overschrijvingen’.

Hier kan een ‘overschrijving’ worden aangemaakt die aan een specifieke gebruiker kan worden toegewezen. In het voorbeeld hieronder zie je welke instellingen overschreven kunnen worden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een extra poging aan 1 student te geven terwijl voor de rest 1 poging geldt. De optie kan ook worden toegepast op groepen.

Engelstalige video waarin e.e.a. wordt getoond vind je hier

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees