Eindelijk meer nieuws over MM (Moodle Mobile)

Nadat in juli van dit jaar de nieuwe strategie van de officiëe Moodle app bekend gemaakt werd, was het een hele tijd stil. Op zich ook wel logisch, want MM moest verder ontwikkeld worden. Van de week is er weer wat nieuws bekend geworden, met name veel technische details over REST protocollen, HTML5, CSS3, Javascripts framework, etc. En hoe er wordt omgegaan met aanpassingen en de ontwikkeling van extra plug-ins. Als je het leuk vindt, kan je alvast de bronbestanden bekijken.

De meeste van ons zullen vooraf geïnteresseerd zijn wanneer de release is van Moodle Mobile. Dat is nog niet helemaal bekend, wel zijn ze ‘close to the release‘. En plan alvast een upgrade in, want Moodle 2.4 is vereist.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees