Kattebelletjes krijgen uit de Moodle kalender

Je gaat natuurlijk niet elke dag uitgebreid in de Moodle kalender naar je afspraken kijken. Daarvoor gebruik je je eigen persoonlijke agenda. En weinigen gebruiken de iCal optie om items te downloaden en direct in je eigen agenda te plaatsen.

Om te zorgen dat je toch op de hoogte bent van de items in je afspraken in Moodle, is er weer een handige plug-in, de Event Reminders.

En dit doet precies wat je ook verwacht. Het stuurt een kattebelletje (Moodle bericht) naar jou. De beheerder kan instellen om welke type afspraken het gaat en op welk niveau van de agenda de berichten verstuurd moeten worden. Want een Moodle kalender kan items hebben op site, cursus, groep en persoonlijk niveau.

De Event Reminders is beschikbaar vanaf Moodle 2.2.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees