Afbeeldingen toevoegen in Moodle vanuit de Open Clip Art repository

  • Moodle blog
  • >
  • Afbeeldingen toevoegen in Moodle vanuit de Open Clip Art repository

De keuze van Moodle om met repositories te gaan werken, werpt steeds meer haar vruchten af. Nu is er weer een repository verschenen waarbij je afbeeldingen kan invoegen van de Open Clip Art Library. Deze afbeeldingen zijn uitgebracht onder de licentie Publieke Domein Dedicatie. Als je de repository hebt toegevoegd aan je Moodle site en zichtbaar hebt gemaakt voor je gebruikers, kunnen zij rechtstreeks vanuit Moodle afbeeldingen zoeken in de bibliotheek van Open Clip Art en toevoegen aan de cursus. Handig!

Download de repository Open Clip Art repository.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees