Evernote als nieuwe repository in Moodle

Deze repository kon je verwachten: Evernote aantekeningen en bestanden importeren in Moodle. Voor wie Evernote niet kent. Het is een handig programma om digitale knipsels te bewaren, zoals aantekeningen, video’s en foto’s genomen met je mobiel en ingesproken geluidsbestanden (voice-recorder). De handigheid zit er in dat je deze knipsels op verschillende devices en besturingssystemen kunt verzamelen. Daardoor alles online wordt gesynchroniseerd heb je alle devices altijd je knipsels bij de hand. De gratis versie van Evernote is prima bruikbaar.

En wat online staat, kan je (in theorie) ook via een repository koppelen met Moodle. En dat is nu gebeurd. Let er op dat je wel mimimaal Moodle 2.3 moet draaien. Download en meer info kan je hier vinden.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees