Sirius Training en Advies kiest voor professionele Moodle partij

  • Actueel
  • >
  • Sirius Training en Advies kiest voor professionele Moodle partij

Het trainings- en adviesbureau Sirius levert op trainingen, coaching en advies op maat levert aan organisaties en werknemers in uiteenlopende bedrijfssectoren en beroepsgroepen. Steeds meer merkte Sirius op dat het support op Moodle veel meer vraagt aan expertise dan het simpel hosten van deze applicatie.

Aan Avetica is gevraagd om de hosting, het beheer en support van Moodle over te nemen en na een succesvolle migratie draait de Moodle site op de dedicated Moodle servers van Avetica en kan er snel en adequaat support geleverd worden, zodat technisch, functioneel als op onderwijskundig gebied. En daarmee kan Sirius Training en Advies beter haar online trainingen verkopen, want problemen met e-learning wil je als aanbieder niet.

Moodle - Sirius training en advies

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees