Nieuwe Moodle modules van Ephorus

Al jarenlang bestaat binnen Moodle de mogelijkheid om bestanden die als opdracht worden ingeleverd via Moodle, door de plagiaatscanner te halen van Ephorus. Meestal had je dan binnen 24 uur een rapportage terug waaruit je snel kan zien hoeveel content uit het document niet van de maker zelf was. Handig als controle, maar zeker bedoeld om juist teveel kopieer- en plakgedrag te voorkomen.

Vorig jaar is Ephorus begonnen om in eigen huis een nieuwe Ephorus module te ontwikkelen die aansluit op de plagiaat webservices van Moodle 2 zelf. Ook de nieuwe verandering van de opdrachtenmodule in Moodle 2.3 is in de laatste versie verwerkt.

Bekijk alle verschillende versie www.ephorus.com/nl/bestaande-integraties/moodle. Op deze pagina staan ook verschillende korte handleidingen in verschillende talen hoe de Ephorus module werkt.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees