BLCC kiest voor Avetica

Het Business Language and Communication Centre (BLCC) had veel onderwijskundige wensen op het gebied van een leermanagementsysteem en zij hadden veel interesse in Moodle. Na een selectieproces heeft BLCC voor Avetica vanwege haar Moodle expertise op alle terreinen en haar flexibele houding. Na een uitgebreid traject waarin de precieze wensen op onderwijskundig gebied, koppelingen met administratieve systemen en de positie van e-learning binnen de businessstrategie, heeft Avetica een advies uitgebracht.

Aan Avetica is daarna gevraagd om ook het advies te realiseren en zo hebben wij een twee parallelle trajecten uitgevoerd voor het taalinstituut met vestigingen in Kortrijk en Leuven. Het ene traject was de koppeling van Moodle aan het administratieve systeem, waar onder andere het Moodle Voucher systeem voor gebruikt wordt. Het andere traject was de onderwijskundige ontwikkeling. Naast de fysieke bijeenkomsten met taaldocenten en een uitgebreid online toetssysteem, wil BLCC vooral alle didactische mogelijkheden van Moodle benutten die voor het taalonderwijs van nut kunnen zijn.

Moodle site van BLCC

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees