10 aandachtspunten bij Moodle implementatie

Gavin Henrick heeft op zijn blog een lijst van 10 aandachtspunten neergezet die voor een Moodle implementatie goed geregeld moeten zijn. De meeste punten liggen voor de hand, andere zaken zoals welke talen geïnstalleerd moeten zijn wat gezocht. Uiteraard mis ik ook nog zaken. Hoe wordt het gebruikersbeheer geregeld en is dit binnen Moodle of juist in een extern administratiepakket? Hoe wil je dat de gebruikersinterface eruit ziet? Veel blokken of juist niet? Mijn Moodle standaard aan of juist niet?

Denk maar zo: beter teveel punten op de lijst die zo geregeld zijn, dan achteraf tegen een probleem aanlopen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees