Mindmappen in Moodle 2

Het heeft even geduurd, maar nu kunnen we weer mindmappen in Moodle 2. De oude module is verbouwd en geschikt gemaakt voor Moodle 2.x. Hoe mindmappen werkt, kan je elders goed vinden. De module Mindmap is een activiteit die een docent toevoegt aan de cursus en waaraan de deelnemers gezamenlijk kunnen werken. Verwacht overigens niet dezelfde functionaliteit als bij de (offline) mindmapprogramma’s. Je hebt maar een paar basisfuncties tot je beschikking, maar als je met studenten voor het eerst aan de slag gaat met mindmappen, dan is het eigenlijk ook wel genoeg.

Download module Mindmap voor Moodle 2.x.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees