Hoe werkt Group choice?

Eind vorig jaar bespraken we al de module Group choice, waarmee studenten zichzelf kunnen aanmelden in een groep. De docent bepaalt welke groepen en de groepsgrootte en laat de studenten maar kiezen. De module is nu bijgewerkt voor Moodle 2.3 en er geldt een kleine waarschuwing. Bij bepaalde instellingen  die de docent doet, kunnen studenten van elkaar zien wie wat gekozen heeft. En in sommige gevallen wil je dit niet.

Er is ook een video over de werking van Group choice, die overigens op Youtube dan weer Choice Group heet. Maar dat terzijde. Als je veel samenwerkend leren in je onderwijs organiseert, dan is deze module zeker het uitproberen waard.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees