Beperkt toegang tot secties in Moodle 2.3

In  Moodle 2 werd de voorwaardelijke toegang geïntroduceerd. Op basis van vooraf ingestelde voorwaarden mag je wel of niet bepaalde bronnen of activiteiten bekijken of uitvoeren. Als je bijvoorbeeld een onvoldoende hebt gehaald op een toets, dan mag je niet de opdracht uitvoeren. In Moodle 2.3 is deze functionaliteit uitgebreid. Nu kan je op hele sectie (onderwerpen/weken) toegang beperken.Dit kan je instellen bij de beschrijving van elke sectie.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees