Presentielijsten bijhouden in Moodle

Als je Moodle gebruikt in een blended-learning traject en je wilt bijhouden als je studenten ook daadwerkelijk in je klassikale lessen komen, dan is de Attendance module het bekijken waard. Hiermee wordt een presentielijst getoond met alle deelnemers. Je kan als docent per bijeenkomst bijhouden of iemand aanwezig, afwezig, te laat of met excuses niet aanwezig is. Uiteraard kan je rapporten uitdraaien als docent en als student zie je alleen je eigen presentie (of absentie …).

De module voor Moodle 2.x is nu nog in beta, maar je kan hem alvast downloaden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees