Jouw certificaten tonen in je Moodle profiel

Tijdens een leven lang leren behaal je allerlei certificaten, diploma’s, prijzen, licenties, etc. Op allerlei momenten wil je deze tonen. Bijvoorbeeld op je profiel van LinkedIn of op Facebook. CertificatesWall is een webapplicatie om al je professionele vaardigheden aan de wereld te laten zien. En er is ook een integratie met Moodle. Na installatie moet elke gebruiker uiteraard wel zelf de instellingen invoeren en daarna wordt in je Moodle profiel jouw certificaten getoond. Als je overigens geen account hebt op CertificatesWall.com, dan wordt er niets getoond.

 

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees