Moodle hosting voor SCA Hygiene Products

  • Actueel
  • >
  • Moodle hosting voor SCA Hygiene Products

Grote en kleine organisatie, overal moet geleerd worden en goed opgeleide medewerkers zijn kritische succesfactoren geworden. SCA Hygiene Products is multinational met een breed scale van producten voor persoonlijke hygiëne. Een bekend merk van SCA is bijvoorbeeld Tena.

SCA Hygiene Products heeft zelf Moodle uitgeprobeerd en omdat dit leermanagementsysteem nu verder wordt ingevoerd binnen de organisatie, vroeg SCA aan Avetica om de hosting over te nemen en ook support te gaan verlenen. Na de Moodle migratie kan de organisatie zich volledig richten op de onderwijskundige kant van Moodle.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees