De bijdrage van Blackboard aan Moodle 2.3

Het was even schrikken toen een paar maanden geleden Blackboard het persbericht de wereld in stuurde dat ze twee Moodle Partners NetSpot en Moodlerooms had gekocht. Welke kant zou dit op gaan? Maar gelukkig, Blackboard gaat de goede richting in en snapt dat ze ‘education community’ op een goede manier moet behandelen.

NetSpot en Moodlerooms hebben allebei een duidelijke bijdrage geleverd aan Moodle 2.3. Zo heeft Netspot de nieuwe opdrachtmodule ontwikkeld en Moodlerooms mag trots zijn op het cursusformaat Flexpage. Beide ontwikkelingen zijn onder Moodle’s GPL licentie uitgebracht. Hoewel deze ontwikkelingen al in gang waren gezet voor Blackboard de twee Moodle Partners inlijfde, heeft het bedrijf uit Washington het ook niet tegengehouden. Sterker nog, deze bijdrage aan de Moodle community wordt gewoon gepubliceerd als persbericht.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees