SOA Aids gaat werken met Moodle

Als expertisecentrum werkt Soa Aids Nederland aan het tegengaan van de verspreiding van hiv en andere soa. Kerntaken zijn onder andere kennisoverdracht en het bevorderen van de kwaliteit van de soa- en aidsbestrijding. Om de vele verpleegkundigen in Nederland te bereiken wil SOA Aids Nederlands een digitale leeromgeving opzetten.

De organisatie uit Amsterdam heeft de keuze gemaakt voor het leermanagementsysteem Moodle en aan Avetica is gevraagd om de implementatie en training te verzorgen. Tevens wordt de organisatie begeleid om het hele proces van inschrijven, inloggen en accrediteren goed in te richten.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees