Marktonderzoek: integratie Quayn in Moodle?

Quayn is de online versie van Wintoets, een toetsprogramma wat in Nederland al veel wordt gebruikt in het onderwijs en het bedrijfsleven. In een uitgebreide demo van Quayn die ik onlangs zag, was ik zelf onder de indruk. En de paar zaken die ik nog miste, waren al in de roadmap opgenomen. In de basis kan Quayn hetzelfde als de toetsmodule van Moodle, maar in de metadatering, uitgebreide rapportages en benchmarking heeft Quayn een grote voorsprong.

De vraag is nu of Quayn ook een integratie met Moodle moet krijgen. Voordelen zijn dat er geen apart gebruikersbeheer is via de Quayn Portal en dat alle behaalde cijfers van de Quayn toetsen in de cijferlijst van Moodle worden opgenomen.

Daarom een (klein) marktonderzoek:

[poll id=”14″]

Meer info staat op quayn.nl en digitaaltoetsen.nl.

[Toegevoegd op 11/7/2012] Zie ook het bericht op de blog van De Rode Planet.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees