Moodle 2.3.1 nu al uit

Binnen twee weken nadat versie 2.3 uitkwam, is nu al versie 2.3.1 uitgekomen. Het was al bekend dat deze versie in juli zou uitkomen, maar zo snel na een grote release is nog niet eerder gebeurd. Het was ook wel een beetje te verwachten, want 2.3 liep al uit en Moodle wilde niet langer wachten met het uitbrengen van deze versie. En dan volgt dus snel een kleine release waarin veel bugs zijn opgelost. Leuk detail is dat de release datum op overmorgen staat, maar de versie nu al te downloaden is.

Met versie 2.3.1 zijn ook de gelijk de volgende versies beschikbaar gekomen:

  • 2.2.4
  • 2.1.7
  • 1.9.19
  • 2.0.10

Moodle 2.0.10 is de laatste release van uit de Moodle 2.0 reeks. Het is opvallend dat Moodle 1.9.19 nog wel staat onder de supported versies.

Alle versies staan op download.moodle.org.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 69 andere abonnees