Avetica ontwikkelt e-learning voor Performance Solutions

  • Actueel
  • >
  • Avetica ontwikkelt e-learning voor Performance Solutions

Performance Solutions begeleidt organisaties naar meer performance, blijvende verandering en beleving door zich te richten op de mens in de organisatie. Het bedrijf uit Hoofddorp stimuleert een andere kijk op werk en leven, geïnspireerd door de FISH! Filosofie. Training is een belangrijk onderdeel in de veranderingsmethodiek van Performance Solutions en e-learning is een integraal onderdeel van de trainingsaanpak.

Avetica is door Performance Solutions gekozen om verschillende e-learningmodules te ontwikkelen. Deze modules zijn ondergebracht in een Moodle-site die voor de klant op maat is gemaakt. Op basis van door Performance Solutions aangeleverde scripts heeft Avetica de modules in Lectora Online ontwikkeld. De doelgroep van de e-learning verricht veel uitvoerende werkzaamheden en is geen dagelijks computergebruiker. Intuïtieve navigatie en interactiviteit hebben om deze reden extra aandacht gekregen in de ontwikkeling van de e-learningmodules. De e-learningmodules worden door honderden medewerkers gevolgd. Uit feedback blijkt dat mede door het creatieve concept van Performance Solutions het hele trainingstraject als zeer positief wordt ervaren.

Avetica is er trots op om samen met Performance Solutions te kunnen werken aan een positieve invulling van het leren met behulp van informatietechnologie die aansluit bij de cultuur en strategie van onze klant.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees