Moodle een feit op CSG Jan Arentsz uit Alkmaar

  • Actueel
  • >
  • Moodle een feit op CSG Jan Arentsz uit Alkmaar

Met het ondertekenen van het contract wordt een periode van lange voorbereiding afgesloten en is de laatste stap gezet naar de definitieve keuze voor Moodle“. Met die uitspraak is Moodle voor het CSG Jan Arentsz uit Alkmaar een feit geworden. Moodle gaat in het onderwijs een centrale rol spelen als plek waar studiewijzers beschikbaar zijn, leermateriaal wordt aangeboden, samenwerkingsmogelijkheden worden gegeven en onderwijs op maat wordt vormgegeven. In die transitiefase is Avetica naast de Moodle hoster ook de begeleider. Zo staat er voor het najaar een Moodle driedaagse op het programma met docenten.

Om administratieve handelingen zoveel mogelijk te voorkomen is Moodle gekoppeld aan Magister via de Moodle Admin Connector van Avetica.

5 juli 2012

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees