Zoeken naar leercontent via OpenScout

In de Moodle Plugin database is het blok OpenScout verschenen. Hiermee kan je rechtstreek zoeken in de database van dit Europese initiatief. Maar wat is OpenScout? Wikipedia zegt hierover:

OpenScout is a European initiative aiming at providing a single access point for open management education and business education. Users can search, re-use and publish open educational resources such as learning objects, open courseware or open management education programs. OpenScout also provides access to tools to modify, adapt and contextualize freely available resources.

Zoek zelf maar eens in hun database en zie hoe veel content al in OpenScout aanwezig is. Soms zelf hele cursussen zoals deze cursus over klimaatverandering (overigens een Moodle cursus). Meer informatie over OpenScout kan je vinden op hun website of via onderstaande video.