Software simulatie voor ICNet International

  • Actueel
  • >
  • Software simulatie voor ICNet International

ICNet International is marktleider in infecties case management en surveillance software. De programma’s van het bedrijf uit Groot Brittannië worden in meer dan 1000 ziekenhuizen wereldwijd gebruik. Om zorgverleners te trainen om deze software goed te gebruiken, gaat ICNet ook gebruik maken van e-learning.

Samen met onze partner Antoine Productions hebben wij de productie van de e-learning simulaties gerealiseerd en deze geïmplementeerd in de Moodle site van het bedrijf. De software simulaties zijn geproduceerd met behulp van Lectora Online. Mede door een goede voorbereiding van Antoine Productions en ICNet was de doorlooptijd slecht twee weken.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees