Navigatieblok te uitgebreid? Probeer Course Contents Block

  • Moodle blog
  • >
  • Navigatieblok te uitgebreid? Probeer Course Contents Block

Eén van de zaken die met Moodle 2 flink is verbeterd is de navigatie en het navigatieblok is daar het beste bewijs van. Dit blok bevat alle links naar de pagina’s en cursussen waar je toegang toe hebt. Grootste nadeel, dit kunnen héénl véénl linkjes worden.

En natuurlijk heeft iemand, David Mudrak in dit geval, hier iets op verzonnen. Gewoon een blok met Course Contents. Elk onderwerp of week krijgt een eigen link in het blok en da’s alles. Eén klik op bijvoorbeeld onderwerp 3 en je springt direct naar dit onderwerp toe.

Meer info en download op Moodle Docs.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees