Moodle voor Artiance

Ook bij de muziekscholen en de centra voor de kunsten is een stijgende belangstelling voor de inzet van een elektronische leeromgeving. Artiance, het Centrum voor de Kunsten in Alkmaar, begeeft zich ook op dit terrein en heeft aan Avetica gevraagd om de implementatie van Moodle te verzorgen. Voorafgaand aan deze beslissing heeft Artiance een bezoek gebracht aan Factorium Podiumkunsten, die vorig jaar klant werd bij Avetica.

Bij Artiance kan iedereen lessen, cursussen en projecten volgen op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst. Daarnaast ondersteunen ze het basis- en voortgezet onderwijs bij kunsteducatie in de ruimste zin van het woord. Voor de eigen leerlingen wordt Moodle ingezet als communicatieplatform en om studiematerialen te delen met elkaar.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees