Problemen met Directe Toegang? Update de Kennisnet Federatie Plug-in!

  • Moodle blog
  • >
  • Problemen met Directe Toegang? Update de Kennisnet Federatie Plug-in!

De afgelopen dagen krijgen we meer berichten binnen van problemen met Directe Toegang. Een aantal van deze problemen is makkelijk op te lossen door de nieuwste versie van de Kennisnet Federatie Plug-in te installeren in je Moodle site. Deze plug-in zorgt ervoor dat de authenticatie is geregeld tussen de Moodle site en de content op Wikiwijs, Teleblik en ook de digitale leermiddelen van de uitgevers Malmberg, Noordhoff Uitgevers, EPN en ThiemeMeulenhoff, de distributeurs Iddink en Van Dijk Educatie. Deze partijen zitten achter het project Directe Toegang.

Download de meest recente plugin voor Moodle 2.x. Zorg wel dat je school is aangemeld bij Kennisnet om toegang te krijgen tot Entree.