Nederlandse versie van de Moodle 2 Tool Guide

Joyce Seitzinger (@catspyjamasnz) heeft de Moodle Tool Guide voor eerst ontwikkeld voor Moodle 1.9. Deze gids is met name handig om te bepalen als cursusontwerper welke bronnen en leeractiviteiten geschikt of minder geschikt zijn in bepaalde situaties.

In maart van dit jaar is de versie voor Moodle 2 uitgekomen en de afgelopen maanden is dit document in verschillende talen verschenen, zoals Spaans, Duits en Tsjechisch. En vanaf vandaag ook in het Nederlands! Gerda Flim, Interaction designer bij Bright Alley, heeft de vertaling op zich genomen.

Gerda, bedankt voor deze bijdrage!

Download ‘Moodle 2 Leidraad voor docenten (PDF, 3.37 MB) en zie de kracht.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees