Nederlandse versie van de Moodle 2 Tool Guide

Joyce Seitzinger (@catspyjamasnz) heeft de Moodle Tool Guide voor eerst ontwikkeld voor Moodle 1.9. Deze gids is met name handig om te bepalen als cursusontwerper welke bronnen en leeractiviteiten geschikt of minder geschikt zijn in bepaalde situaties.

In maart van dit jaar is de versie voor Moodle 2 uitgekomen en de afgelopen maanden is dit document in verschillende talen verschenen, zoals Spaans, Duits en Tsjechisch. En vanaf vandaag ook in het Nederlands! Gerda Flim, Interaction designer bij Bright Alley, heeft de vertaling op zich genomen.

Gerda, bedankt voor deze bijdrage!

Download ‘Moodle 2 Leidraad voor docenten (PDF, 3.37 MB) en zie de kracht.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees