Release van NanoGong voor Moodle 2

In het taalonderwijs is al jarenlang NanoGong erg populair omdat je op een makkelijke manier je stem kan opnemen en kan afspelen. NanoGong is met name erg nuttig om de spreekvaardigheid te oefenen en te beoordelen van je studenten.

Als docent ben je nu in staat om al je studenten te beluisteren en te volgen in hun leerproces. In een klassikale situatie lukt dat nu maar ten dele. Als student heb je een hulpmiddel om nog beter je spreekvaardigheid te oefenen omdat je jezelf kan beluisteren en nogmaals kan opnemen. Ook kan je geluidsopname van je medestudenten beluisteren (als dit ingesteld staat). Dit zijn belangrijke didactische voordelen.

Met de komst van Moodle 2 moest NanoGong geschikt worden gemaakt voor deze Moodle versie en eindelijk is de release geweest. Meer informatie over de installatie van NanoGong in Moodle 2 kan je hier lezen.

Wil je meer weten over NanoGong, dan staan hieronder twee filmpjes. Een overzicht van alle plug-ins waarmee je spreekvaardigheid kan oefenen, kan je hier vinden.

Als een student

Als een docent

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees