ASML vraagt Avetica voor Moodle beheer

  • Actueel
  • >
  • ASML vraagt Avetica voor Moodle beheer

Al jarenlang gebruikt ASML het open source leermanagementsysteem Moodle voor het wereldwijd opleiden van de eigen medewerkers. Aan Avetica is gevraagd om het beheer van hun interne Moodle sites te verzorgen, de upgrade naar Moodle 2.x te realiseren en functionele en onderwijskundige ondersteuning te geven. Door ASML hiermee te ontzorgen kan de opleidingsafdeling sneller schakelen om de groei van het bedrijf ook op opleidingsgebied te blijven volgen.

ASML

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees