Moodlefacts bestaat 2 jaar! Tijd voor uw feedback

Vandaag precies twee jaar geleden, op 7 juni 2010, heb ik de eerste blog op Moodlefacts geschreven en sindsdien zijn er 420 berichten bijgekomen. Dat zijn gemiddeld 4 berichten per week. Berichten over Moodle nieuwtjes, interessante plug-ins, relevante ontwikkelingen etc. Meest gelezen bericht van de afgelopen twee jaar is ‘Keuze ELO: Moodle of Magister?‘ wat vorig jaar juli is geplaatst.

Dat Moodlefacts in een behoefte voorziet, blijkt uit de statistieken waar een groeiend aantal bezoekers te zien is. Van 19 bezoekers per dag in 2010 tot 90 gemiddeld dit jaar.

Ik blijf bloggen over Moodle, want het is leuk om te doen en goed voor de ontwikkeling van Moodle in Nederland en België. Tevens fungeert Moodlefacts ook als onze eigen kennisbank.

Ik zou dit kleine feestje willen aangrijpen om te vragen naar jullie mening over Moodlefacts. Wat zou u juist meer of juist minder willen terugzien op Moodlefacts? Geef uw feedback via onderstaand formulier of via het reactieformulier onderaan dit bericht.

Alvast bedankt!
Arnout Vree

[contact-form-7 id=”2384″ title=”tussenevaluatie_juni2012″]

Tags: