Eerste Moodle Research Conference in Griekenland

Een Moodle conferentie speciaal gericht op onderzoekers en ontwikkelaars. Op 14 en 15 september 2012 zal op Kreta de eerste Moodle Research Conference plaatsvinden.

It is a unique opportunity to participate in an event dedicated to research and development (R&D) on learning and teaching carried out with Moodle. The conference will provide opportunities for sharing, discussing and providing constructive criticism of research outcomes and methods.

Doel van dit wereldwijde evenement is door middel van dialoog over Moodle trends en onderzoeksresultaten, om Moodle verder te verbeteren. Uiteraard zal ook de oprichter van Moodle, Martin Dougiamas, spreken als keynote speaker.

Meer info over de conferentie, de accomodatie en de prijzen staat op research.moodle.net.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees