Drillster plug-in voor Moodle 2

Begin deze maand hebben we een oproep gedaan om de Drillster plug-in voor Moodle 2 te testen en een aantal Moodlelaars heeft deze de moeite genomen, waarvoor dank namens Drillster en Avetica!

Er zijn geen fouten aan het licht gekomen, dus de plug-in kan nu worden gedownload. Houd er wel rekening mee dat met Drillster zelf een overeenkomst afgesloten moet worden. De plug-in zorgt alleen voor de koppeling vanuit Moodle naar API van Drillster.

Wil je meer weten over Drillster en de plug-in, dan kan je op de Moodlemoot van aanstaande woensdag de workshop ‘Hoe verandert Drillster je leerresultaten?‘ bijwonen (16.20 uur door o.a. Marco van Sterkenburg).

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees