Inschrijven #mootnl12 kan tot aanstaande maandag

Op moment van schrijven zijn er 83 deelnemers aan de Moodlemoot 2012 die volgende week wordt gehouden in Amsterdam. Inschrijving voor hét jaarlijkse Moodle evenement kan tot en met maandag 28 mei. Dus als je onder andere keynote speaker Hans de Zwart wilt horen, die zal spreken  over de veranderingen in de werkomgeving en wat deze betekenen voor de opleidingsorganisatie en de onderwijstechnologie die door deze organisatie kan worden ingezet, dan heb je nog maar een paar dagen de tijd.

Inschrijven #mootnl12

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees