Drag & drop in nieuwe opdrachtmodule Moodle 2.3

Volgende maand komt Moodle 2.3 uit en Gavin Henrick ‏(@ghenrick) heeft van een development version (Moodle 2.3dev) een video opgenomen hoe de nieuwe opdrachtenmodule eruit komt te zien. Nieuw is dat je (eindelijk) je opdracht via drap & drop kunt uploaden. Ook kan je extra opmerkingen toevoegen en je opdracht als draft opslaan voordat je hem definitief inlevert. Leuk is ook de optie dat je als docent een document als feedback kan bijvoegen. Hiermee wordt het mogelijk dat je in Word het document van je leerling/cursist kan reviseren en als bijlage bij je feedback kan voegen.

Genoeg mooie wijzigingen in Moodle 2.3 om onderstaande video te bekijken en reikhalzend uit te zien naar de definitieve release van Moodle 2.3 (verwacht op 18 juni 2012).

 


.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees