Gevraagd: testers voor Drillster plug-in voor Moodle

  • Moodle blog
  • >
  • Gevraagd: testers voor Drillster plug-in voor Moodle

Drillster is een interactief online leer- en testprogramma. Het werkt met een adaptief (zelflerend) algoritme en is gebaseerd op het wetenschappelijke Leitner-systeem. Drillster onthoudt wat de individuele gebruiker al heeft onthouden, wat hij/zij goed of fout heeft beantwoord en wanneer voor het laatst met de stof gewerkt is. Dit bepaalt de volgorde en de frequentie van het leren op individueel niveau.

Drillster kan je al via de site en via apps gebruiken, maar de wens om vanuit Moodle rechtstreeks een drill op te starten, werd steeds vaker gesteld. Drillster heeft aan Avetica gevraagd om een Moodle plug-in hiervoor te ontwikkelen. Uiteraard alleen voor Moodle 2.

Drillster en Avetica vragen u op om de plug-in te testen en uw feedback te geven. In deze Moodle site staat een drill om uw kennis van de vlaggen van de Nederlandse Provincies te testen. Er kan niet gewerkt worden met een gast-account, dus aanmelden met een account is noodzakelijk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees