Nederlands Verpakkingscentrum leert wereldwijd met Moodle

  • Actueel
  • >
  • Nederlands Verpakkingscentrum leert wereldwijd met Moodle

Het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) is opgericht in 1953 en is de vereniging van bedrijven die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. Het NVC lidmaatschap, de projecten, informatiediensten en de opleidingen stimuleren het continu verbeteren van het verpakken. Hoewel de naam anders doet vermoeden, heeft het bedrijf uit Gouda veel internationale samenwerkingen, zeker op het gebied van opleidingen. En juist om dat proces veel beter te faciliteren, heeft Avetica voor NVC een Moodle implementatie uitgevoerd. Naast de hosting en de ontwikkeling van een template zijn er divers trainingen en workshops uitgevoerd om de medewerkers van NVC te leren hoe zij zelf e-learning kunnen ontwikkelen in Moodle.

Moodle site NVC

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees