Overstap van EKP naar Moodle

Het is te merken dat EKP haar licentiestructuur heeft aangepast. Organisatie die het vrij dure, maar wel geavanceerde leermanagementsysteem van NetDimensions gebruiken, gaan zoeken naar een goedkoper alternatief. En ook Moodle is dan een serieuze optie, zo blijkt uit een aantal gesprekken de afgelopen weken. Een schijnbaar goede tussenoplossing als Totara LMS, de (betaalde) zakelijke aanvulling op Moodle, biedt toch niet voldoende en loopt nog achter de feiten aan.

De kostenbesparing kan oplopen tot gerust 80 à 90 %. Dus als je toch geld wil uitgeven aan online leren, besteedt het dan aan goede content en het opleiden van trainers en docenten.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees