ELO Keuze tussen Moodle en Magister is een hot issue

  • Moodle blog
  • >
  • ELO Keuze tussen Moodle en Magister is een hot issue

Veel VO-scholen zijn nu bezig met een heroverweging van de keuze van hun ELO. Op zich is dat logisch, want vaak is op basis van een enthousiaste docent een eerste keuze gemaakt voor een ELO. En Magister schudt de ELO-markt flink wakker en schoolmanagers zijn gevoelig voor de administratieve kant van de ELO. Dus de keuze die gemaakt moet worden is een hot issue. Gelukkig zijn er ook scholen die doelbewust kiezen voor Moodle, voor verschillende redenen.

Ik had zelf een school aan de lijn die bij de keuze van Moodle bleef, ook omdat in de pilot met de ELO van Magister deze niet stabiel en niet flexibel bleek. Gelukkig kan Moodle ook sites aan van meer dan 1.000.000 gebruikers en 40.000 cursussen, dus met de stabiliteit en flexibiliteit zit het wel snor. Ook deze school heeft een vergelijking uitgevoerd en het advies aan de directie online gezet.

Gelukkig kan Moodle gekoppeld worden met Magister! 🙂

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees