Acadin, Moodle site voor cognitief talent

Acadin is een speciale Moodle site voor kinderen die talent hebben en is opgezet in opdracht van Kennisnet en SLO. Vroeger was dit het project voor hoogbegaafde leerlingen, nu is het dus breder opgezet voor leerlingen met cognitief talent.

In de digitale leeromgeving staan uitdagende leeractiviteiten en is ondersteuning voor leerkrachten. Daarnaast biedt Acadin een ontmoetingsruimte voor leerlingen, leerkrachten en experts.

De Moodle site is op een aantal punten verbouwd om aan de onderwijskundige wensen tegemoet te komen. Deze aanpassingen worden nu gerealiseerd door Finalist. Zij richten zich op Enterprise Content Management systemen gebaseerd op open source en open standaarden.

Meer informatie is te vinden op Acadin.nl.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees