Veel nieuwe ‘kleine’ Moodle klanten

  • Actueel
  • >
  • Veel nieuwe ‘kleine’ Moodle klanten

Dat Avetica ook ‘kleine’ klanten aantrekt die starten met het Moodle #50 hostingpakket, was de afgelopen weken goed te merken. De ene na de andere klant bestelde in onze MoodleStore een hostingpakket of nam rechtstreeks contact met ons op.
Familyworksjopz, KPE, T2Prof en de twee basisscholen CSB Tamim en CBS School Alex zijn toegevoegd aan onze klantenkring.

Kijkende naar onze klantenkring heeft Avetica haar klanten van éénpitters tot multinationals en dat is een doelbewuste keuze. Startende klanten ondersteunen zodat hun business kan groeien vinden wij net zo leuk als die grote organisatie uit de overheid die onlangs ook klant geworden is van Avetica, maar van wie wij de naam niet mogen bekend maken. E-learning bereikbaar maken, voor groot én klein. En wie het kleine niet eert…

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees