Uitgedund bestuur Ned-Moove na ledenvergadering

Op de ledenvergadering van de Ned-Moove die vanmiddag is gehouden, zijn er in totaal vier bestuursleden afgetreden. Twee leden volgens het reguliere schema en twee voortijdig. De ledenvergadering heeft Marc Swanenberg gekozen als bestuurslid, zodat het aantal bestuursleden staat op drie. De afgetreden bestuursleden blijven wel op de achtergrond meehelpen met de Moodlemoot 2012 die op woensdag 30 mei wordt gehouden.

Op de vergadering waren slechts 14 leden inclusief bestuursleden aanwezig, nog geen 20% van het totaal aantal leden van de Ned-Moove. Opvallend was de afwezigheid van de marktspelers Webskoel en de Nederlandse Moodle Partner Stoas.

Na de ledenvergadering had Isabelle een leuke activiteit georganiseerd waarin we in groepjes ervaringen uitwisselde over diverse Moodle activiteiten. De bijeenkomst werkt afgesloten met gezamenlijke maaltijd.

Ondanks de kleine groep, was het een goede en gezellige bijeenkomst.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees