Esri brengt Moodle onder bij Avetica

  • Actueel
  • >
  • Esri brengt Moodle onder bij Avetica

Esri Nederland maakt de gebruikers van geo-informatie succesvol door excellente GIS-technologie op een waardevolle manier in te zetten. En hiervoor is het noodzakelijk dat de gebruikers getraind worden in de software van Esri.

De innovatieve marktleider in geografische informatiesystemen heeft na een interne pilot besloten om Moodle bij Avetica onder te brengen. Professionele hosting, flexibele houding en adequate supportdesk waren doorslaggevend. De Moodle site die gebruikt is tijdens de pilot zal worden gemigreerd naar de dedicated Moodle servers van Avetica.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees